Рецепт швидкої підливи для котлет

Якщо зробити котлети з підливою, тоді їх можна подавати з різними гарнірами, навіть сухими: просто відвареним рисом, макаронами, картопляним пюре.

Інгредієнти:

  • масло вершкове, 20 г
  • томатна паста і сметана по 1 ст.л
  • борошно, 2 ст.л
  • олія, 2 ст.л
  • вода, 400 мл
  • сіль, перець, спеції, ароматні трави

Приготування:

  1. Розтоплюємо вершкове масло в сковороді, вливаємо олію, перемішуємо.
  2. Всипаємо борошно, швидко перемішуємо.
  3. Додаємо томатну пасту, тонкою цівкою вливаємо воду, вимішуємо до однорідності. На цьому етапі можна скористатися занурювальним блендером, він допоможе отримати повністю однорідну і гладку консистенцію.
  4. Варимо підливу на невеликому вогні. Солимо і перчимо до смаку, додаємо до смаку ароматні трави і різні спеції. Варимо до бажаної густоти.
  5. Заливаємо котлети і тушкуємо близько 5 хвилин.

Таке відмінне поєднання котлет і соусу, прекрасно доповнить будь-який гарнір. Замість томатної пасти можна взяти сік томатний або соус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: