Рецепт смачної кабачкової ікри

Сьогодні готую кабачкову ікру. Знайшла рецепт кабачкової ікри у маминому зошиті.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 3 кг.
  • Цибуля – 500 гр.
  • Майонез – 200 гр.
  • Томатна паста – 200 гр.
  • Соняшникова олія – 150 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Сіль – 2 ст.л.
  • Перець чорний – 1/3 ч.л.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Оцет 9% – 2 ст.л.

Приготування:

  1. Кабачки почистимо від шкірки, для зручності поріжемо на часточки кабачки та цибулю.Рецепт ікри кабачкової: минулої зими нам 20 банок не вистачило
  2. Перекрутимо на м’ясорубці кабачки, а потім цибулю.Рецепт ікри кабачкової: минулої зими нам 20 банок не вистачило
  3. У відповідну каструлю відправляємо перекручені кабачки і цибулю, додаємо томатну пасту, майонез та олію.
  4. Ставимо каструлю на вогонь і тушимо 1 годину під закритою кришкою, не забуваючи інколи перемішувати.Рецепт ікри кабачкової: минулої зими нам 20 банок не вистачило
  5. Через відведений час відкриваємо кришку і додаємо цукор, сіль, чорний мелений перець, лавровий лист.
  6. Перемішуємо і тушкуємо ще 1 годину під кришкою на середньому вогні.Рецепт ікри кабачкової: минулої зими нам 20 банок не вистачило
  7. За 1-2 хвилини до готовності додаємо оцет, розливаємо кабачкову масу відразу гарячою по стерилізованим банкам і закручуємо стерилізованими кришками.Рецепт ікри кабачкової: минулої зими нам 20 банок не вистачило
  8. Банки укутуємо і залишаємо до повного охолодження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: