Рибу тепер не обвалюю у звичайному борошні. Знайшла кращий варіант: більше не прилипає і не підгорає

Дуже смачно та просто! Раніше, коли я смажила рибу, завжди обвалювала у звичайному борошні, змішаному із сіллю та спеціями (найчастіше зі спецій у мене тільки чорний мелений перець).

Але тепер я так не роблю. Знайшла варіант набагато кращий: тепер рибка виходить ще смачнішою, з апетитною рум’яною скоринкою.

А найголовніше: вона не підгорає та не прилипає до сковороди, на відміну від пшеничного борошна. Тепер замість нього я використовую рисове борошно. Воно продається в будь-якому супермаркеті, коштує недорого, тому обов’язково спробуйте.

До рисового борошна додаємо сіль за смаком, спеції, перемішуємо та обвалюємо рибу (шматочки або цілком, якщо рибка маленька) і смажимо як зазвичай на олії.

До речі, рисове борошно відмінно замінює пшеничне в багатьох стравах. Наприклад, мені дуже подобається шарлотка на рисовому борошні та сирники – дуже ніжні та смачні виходять.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: