“Смачне листкове печиво з родзинками: простий рецепт, що завжди виходить ідеально для чаю”

“Насолоджуйтесь найсмачнішим листковим печивом : простий та перевірений рецепт випічки з родзинками”

Інгредієнти:

На ~12 штук (~520 грам)

  • 1 яйце
  • 60 мл кефіру
  • 120 грам вершкового масла
  • 1 ст. л. цукру
  • ~ 260 грам борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • дрібка солі
  • 80-100 грам родзинок

Приготування:

  1. У миску розбиваю яйце, додаю цукор, сіль та вливаю кефір.
  2. Все перемішую. В окремий чистий посуд всипаю борошно, що просіюю, додаю розпушувач і перемішую.
  3. Кладу кубики холодного вершкового масла і руками швидко перетираю з борошном до дрібної крихти.
  4. Сюди вливаю яєчно-кефірну суміш.
  5. Злегка перемішуємо вилкою і потім швидко замішують тісто руками.
  6. Кладу в пакет і прибираю в холодильник на 10-15 хвилин, потім тісто присипаю борошном і розкочую.
  7. У нас має бути прямокутник зі сторонами приблизно 30 на 40 сантиметрів.
  8. Посипаю зверху цукром, кількість цукру регулюйте на свій смак.
  9. Складаю тісто із двох сторін до центру. Злегка прокочую качалкою. Посипаю цукром.
  10. На одну половину кладу родзинки.
  11. Родзинки звичайно необхідно добре промити і висушити.
  12. Складаю навпіл, посипаю цукром.
  13. Нарізаю на смужки шириною 3.5 см.
  14. Кладу їх на деко, застелене пергаментом.
  15. Випікати в добре розігрітій до 180 ° С духовці ~ 15-20 хвилин. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки.

Смачного! Миру, спокою і достатку Вашим сім’ям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: