Вершковий десерт

Часто трапляється таке, що прості десерти виявляються найсмачнішими.

Найбільше цей десерт   нагадує тірамісу з листкового тіста, а не бісквіта. Листкові подушечки, запечені до повної готовності в духовці і залиті густим вершковим кремом. Тісто просочується, але не втрачає свого смаку, а сам десерт виходить одночасно легким і ситним. Щоб повністю перейнятися його оригінальністю, потрібно просто його приготувати.

Інгредієнти:

  • Листкове тісто 450 г
  • вершки 250 мл
  • Згущене молоко 285 г

Приготування:

  1. Готове тісто наріжте на квадратики зі стороною 2 см. Робіть це прямо на деко, попередньо застеливши його пергаментним папером. Випікайте тісто 20 хвилин при 200 градусах.як приготувати десерт
  2. Поки подушечки охолоджуються, приготуйте крем: збийте вершки міксером на великій швидкості, щоб зробити їх пишними. Потім змішайте вершки зі згущеним молоком.простий десерт рецепт
  3. Перекладіть подушечки з тіста в глибокий посуд, залийте кремом і перемішайте. Розкладіть десерт по  формах.десерт з вершків
  4. Помістіть форми в холод на півгодини перед подачею, якщо хочете, щоб подушечки були м’якими, або подавайте відразу, якщо бажаєте похрумтіти ними.десерт в келиху рецепт
Десерт з вершків і тіста замінить пиріг і печиво до чаю. Десерт  краще подавати в келихах або креманках, присипаючи какао, тертим шоколадом і кокосовою стружкою. Використовуйте варене згущене молоко для більш насиченого смаку і кольору, але утримайтеся від додаткового просочення подушечок з листкового тіста – так воно просто розмокне і перетвориться в кашу.
Смачного! Сподіваємося, що цей рецепт вершкового десерту зробить ваше життя солодшим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: