Як смачно приготувати м’ясо на сковороді. Соковита і ніжна вирізка

Не тільки в духовці можна зробити соковите і ніжне м’ясо. Якщо скористаєтеся цим рецептом і спробуєте м’ясо на сковороді, це стане однією з ваших улюблених страв. Родзинка рецепта – яблука.

Інгредієнти:

  • свиняча вирізка, 1 кг
  • кориця і мускатний горіх по чверті ч.л
  • коріандр, 0.5 ч.л
  • сіль і перець
  • масло вершкове, 30 г
  • яблучний сік, 60 г
  • яблучний оцет, 1 ч.л
  • яблука, 3 шт
  • цибуля, 2 шт

Приготування:

  1. М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, ріжемо шматочками по 3 см завтовшки. Трохи притискаємо скибочки, щоб зробити м’ясо тонше.
  2. Змішуємо спеції і натираємо м’ясо з усіх боків. Залишаємо на 30 – 60 хвилин.
  3. Яблука очищаємо від шкірки і прибираємо серцевину, ріжемо часточками.
  4. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
  5. На сковороді змішуємо олію і вершкове масло, обсмажуємо м’ясо по 1 хвилині з кожної сторони. Викладаємо в миску.
  6. Там же обсмажуємо цибулю до готовності, додаємо яблучні  часточки , накриваємо кришкою і тушкуємо до м’якості яблук.Як смачно приготувати м’ясо на сковороді. Соковита і ніжна вирізка
  7. Вливаємо сік і оцет, викладаємо м’ясо, накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 15 – 20 хвилин до готовності м’яса.Як смачно приготувати м’ясо на сковороді. Соковита і ніжна вирізка
  8. Подаю з різними гарнірами, салатами з овочів, дуже смачно з картопляним пюре і відвареним рисом.Як смачно приготувати м’ясо на сковороді. Соковита і ніжна вирізка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: