Кабачки зникають на раз-два! Не встигаю подавати на стіл. Рецепт закуски з кабачка
від Denzhyttya
8 Серпня, 2021
Соковиті і ароматні кабачки в клярі з зеленню та спеціями, можна приготувати не тільки просто на вечерю, а й до столу на пікніку.
Інгредієнти:
- кабачки, 1 шт
- борошно, 3 ст.л
- яйця, 2 шт
- сметана, 3 ст.л
- сіль, перець, спеції, кріп
Приготування:
- Кабачок краще взяти молодий, щоб насіння були зовсім м’які і не довелося нічого вирізати.
- Солимо з двох сторін і залишаємо.
- Кріп дрібно ріжемо і змішуємо зі сметаною, яйцями і борошном. Кляр повинен бути густим.
- Кружки кабачка можна помокнути паперовими серветками, щоб прибрати надлишки води.
- Розігріваємо трохи олії. Кружки кабачків умочуємо в борошні, потім опускаємо в кляр і викладаємо на сковорідку.
- Обсмажуємо з двох сторін, викладаємо на тарілку.
- Кабачки виходять дуже смачними, а зробити ще смачніше, можна за допомогою соусу зі сметани з кропом і часником, свіжим огірочком.
Джерело:
mandarynka.com.ua