Ліниві манти з фаршем на сковороді

Щоб приготувати ледачі манти на сковороді на овочевій подушці, ви можете використати будь-який фарш. При чому допускається як окремий вид фаршу, так і їхня суміш. У начинку також можна додати нарізану зелень за смаком.

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно – 400 г
  • Вода – 700 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Яловичий фарш – 400 г
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) – за смаком
  • Соняшникова олія – за смаком
  • Морква – 1 шт.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Картопля – 3 шт.

Приготування:

  1. Просійте борошно із сіллю, додайте яйце і 200 мл води. Замісіть тісто, загорніть його в пакет і залиште на 15 хвилин.Ліниві манти з фаршем на сковороді
  2. Змішайте фарш з 1 нарізаною цибулею, посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте інгредієнти.Ліниві манти з фаршем на сковороді
  3. Тісто розділіть на дві половини. Кожну розкачайте у тонкий пласт, розріжте навпіл, викладіть м’ясну начинку і згорніть у рулет. Розріжте рулети на шматочки.Ліниві манти з фаршем на сковороді
  4. На розігрітій із соняшниковою олією сковороді обсмажте нарізану цибулю до прозорості.
  5. Всипте на сковороду натерту на великій тертці моркву та томатну пасту, перемішайте овочі і влийте трохи води.Ліниві манти з фаршем на сковороді
  6. На цибульно-морквяну подушку викладіть слайси картоплі, а зверху – манти.Ліниві манти з фаршем на сковороді
  7. Залийте страву  водою та посоліть за смаком. Готуйте манти на овочевій подушці 40 хвилин на середньому вогні під кришкою.Ліниві манти з фаршем на сковороді

Ліниві манти з фаршем на сковороді у поєднанні з овочами – це вже повноцінна страва! Тут вам і м’ясо, і тісто, і соковиті овочі: гаряче та гарнір. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: