Фрикадельки для супа

Яловичі фрикадельки після варіння часто виходять занадто жорсткими.  Як я готую фрикадельки для супу, щоб вони виходили повітряними і м’якими, читайте далі.

фрикадельки для супу

Інгредієнти:

  • Фарш із яловичини 450 г
  • Панірувальні сухарі 0,25 скл.
  • яйце 1 шт.
  • сіль 0,5 ч. л.
  • чорний перець (мелений) 0,25 ч. л.
  • цибулевий порошок 1 ст. л.
  • петрушка 2 ч. л.

Приготування:

  1. Щоб корисні яловичі фрикадельки  не були  жорсткими, змішайте їх з панірувальними сухарями. До фаршу додайте злегка збите яйце. Все ретельно перемішайте.яловичі фрикадельки
  2. Тепер посоліть і поперчіть суміш. До неї додайте цибульний порошок і сушену зелень. Знову перемішайте масу до однорідності. Потім приступайте до формування фрикадельок.
  3. Формувати фрикадельки зручніше злегка змоченими у воді руками. Робіть їх за розміром не більше ніж волоський горіх. Готові фрикадельки відразу ж пускайте на суп або заморозьте їх.суп з фрикадельками

щоб заморозити фрикадельки для супу, Викладіть їх на кухонну дошку так, щоб вони не стикалися. Накрийте м’ясні кульки харчовою плівкою і поставте в морозилку. Через годину їх можна буде перекласти в пластиковий контейнер або пакет для заморозки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: