Квашені помідори з гірчицею на смак як бочкові

Квашені помідори з гірчицею на смак як бочкові

Смак таких помідор дуже нагадує бочкові. Так готувала ще моя бабуся. Дуже смачно з картопляним пюре. Вся сім’я чекала з нетерпінням, коли вони приготуються. А який аромат від них виходив!

Кількість інгредієнтів розраховані на трилітрову скляну тару.

  • помідори
  • листя хрону
  • листя вишні
  • листя смородини
  • 40 грам сухої гірчиці
  • 40 грам цукру
  • 40 грам солі
  • парасолька кропу
  • три зубчики часнику

Як приготувати квашені помідори

У підготовлені банки складаємо листя хрону, перець, зубчики часнику, кріп, листя смородини і вишні. Заповнюємо банки помідорами на половину і висипаємо гірчицю, цукор і сіль. Можна це зробити і після наповнення банок помідорами повністю.

Заливаємо водою помідори і закриваємо звичайною капроновою кришкою. Потім необхідно струсити банку, щоб все добре перемішалося.

Залишаємо помідори трохи привідкритими дня на три. Вони повинні знаходитися при кімнатній температурі. Потім щільно закриваємо і залишаємо на кілька тижнів вже в прохолодному місці.

Смачні, ароматні квашені помідори готові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: