Суп з грибами та плавленим сиром – ніжний, ситний, наваристий і дуже смачний.

Цей суп завжди виходить просто чудовим.

Інгредієнти:

  • Яловичий фарш – 400 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1-2 шт.
  • Картопля – 3-4 шт.
  • Шампіньйони – 400 г
  • Плавлений сир – 200 г
  • Сіль, перець чорний
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Соняшникова олія
  • Зелень кропу і петрушки

Приготування:

  1. Фарш обсмажуємо на соняшниковій олії. Трохи солимо.
  2. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, моркву тремо на тертці, нарізаємо картоплю і шампіньйони.
  3. До обсмаженого фаршу додаємо моркву і цибулю, і тушкуємо до готовності.
  4. Потім обсмажуємо гриби, солимо і тушкуємо під кришкою.
  5. Фарш з овочами і грибами перекладаємо в каструлю.
  6. Додаємо нарізану кубиком картоплю і заливаємо літром гарячої води. Варимо, поки картопля не стане м’якою.
  7. В кінці викладаємо в каструлю плавлений сир, добре перемішуємо до розчинення сиру.
  8. Додаємо дрібно нарізаний часник, солимо і перчимо до смаку.
  9. Зелень (петрушку і кріп) можна додати в каструлю і проварити пару хвилин. Або покришити прямо в тарілку перед подачею на стіл.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: