Святковий салат із трьох інгредієнтів

Салат із трьох інгредієнтів зі свининою, цибулею та яйцями. Відмінний салат як на святковий стіл, так і на кожен день.

Інгредієнти:

  • свинина 600 г
  • цибуля 3-4 шт.
  • яйця 5-6 шт.
  • майонез
  • сіль, перець за смаком

Маринад

  • сіль 1 ч. л. неповна
  • цукор 2 ч. л.
  • оцет 2 ст.
  • окріп 250 мл

Приготування:

  1. Цибулю ріпчасту очистити і нарізати тонкими чверть кільцями. Відправити цибулю в невелику ємність. Додаємо сіль, оцет, цукор і вливаємо окріп . Перемішуємо  і залишаємо  для маринування на 15-20 хвилин.
  2. Свинину заздалегідь відварити в підсоленій воді з лавровим листком, перцем горошком і запашним перцем. М’ясо охолодити та нарізати соломкою.
  3. Заздалегідь відварити яйця круто. Відокремити білки від жовтків. Білки натерти на великій тертці. Жовтки натерти на дрібній тертці.
  4. Приготувати тарілку для викладання салату шарами. Першим шаром викласти м’ясо. Розрівняти та зробити сіточку з майонезу.
  5. Маринад злити із цибулі. Цибулю викласти на салат другим шаром. Розрівняти і поперчити.
  6. Далі викласти яєчні білки. Розрівняти. Посолити, поперчити до смаку. Зробити сіточку із майонезу.
  7. Далі салат посипати жовтком рівномірно. Відправити салат у холодильник для настоювання на декілька годин. Салат можна прикрасити зеленню.

Тепер салат готовий до подачі на стіл.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: