Томатну пасту взимку не купую! Густа домашня томатна паста всього за годину

Томатну пасту взимку не купую! Густа домашня томатна паста всього за годину

Така томатна паста виходить дуже густою, а завдяки нетривалому варінню, в порівнянні з багатьма іншими рецептами, вона виходить і корисною.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • помідори;
  • перець болгарський;
  • сіль.

Процес приготування томатної пасти

Продукти  беріть в будь-якій довільній кількості. Щоб було смачніше і ароматніше, додавайте болгарський перець, але це вже за бажанням.

Порада: на 7 кг помідор, ви можете взяти 6 штук великих червоних, болгарських перців.

Овочі подрібнюємо за допомогою м’ясорубки, пропускаючи овочі через дрібну сітку.

Ставимо каструлю на плиту і на великому вогні доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо масу 1 годину.

Коли ви вже зменшите вогонь, візьміть дрібне сито і поставте його на масу так, щоб воно трошки було в пюре. Ви побачите, що в ньому буде збиратися рідина – її прибираємо ополоником.

Це допомагає зменшувати час варіння.

Порада: якщо вам не подобаються шматочки шкірки і насіння, тоді просто протираємо через сито або подрібнюємо за допомогою погружного блендера.

Зберігати таку пасту ви можете в стерилізованих баночках, в підвалі або коморі або ж розкласти по порційних пакетиках або ємкостям і зберігати в морозильній камері.

Томатну пасту взимку не купую! Густа домашня томатна паста всього за годину

Томатну пасту взимку не купую! Густа домашня томатна паста всього за годину

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: